УВАГА АКЦІЯ! - 20 Червня 2011 - Блог - Благодійна організація "СУСПІЛЬНА ДОПОМОГА"
П`ятниця, 29.03.2024, 17:04
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Блог | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Пошук
Форма входу
Не можу...
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Сайт існує
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
ПАРТНЕРИ:

Благодійна організація
"СУСПІЛЬНА ДОПОМОГА"
Головна » 2011 » Червень » 20 » УВАГА АКЦІЯ!
20:58
УВАГА АКЦІЯ!
АКЦІЯ на тему: «... СВІТ, В ЯКОМУ Я ЖИВУ ...»

Всім відомо що кожен з нас дивиться на навколишній світ «по своєму» і «по своєму» його сприймає. Від чого ж залежить те чи інше сприйняття Світу, тобто сприйняття того що нас оточує в повсякденності? Приємно, звичайно, спостерігати на небі веселку та захоплюватися цим прекрасним явищем. Багато хто з цим погодяться. А є ще дуже багато людей здатних радіти, захоплюватися і милуватися малоцікавими на перший погляд речами. Диваки - ми їх так називаємо, не намагаючись їх зрозуміти, адже набагато простіше повісити на людину «ярлик». Що ж їх так приваблює в нашій повсякденності? Що їх змушує зупинитися і з ніжністю посміхнутися?

На ці питання ми постараємося з Вами відповісти в ході акції розгляду авторських робіт під назвою «... Світ у якому я живу ...». Стати учасником акції дуже просто! Досить надіслати на ім'я адміністрації фотографію своєї роботи: нехай це буде аплікація, макраме, вишивка хрестиком або просто малюнок Вашої вулиці, дерева під вікном - Ваша фантазія може бути безмежна! Ми виставимо  роботи що нас зацікавили на нашому сайті для обговорення - спробуємо зрозуміти що ж автор відчував, що його вразило, що вплинуло на його світогляд. Просимо авторів у свою чергу надсилати опис своїх робіт (тому як, скільки людей - стільки думок) дуже хотілося б знати Ваше бачення.

Дана акція, на наш погляд, допоможе навчитися краще розуміти один одного, краще розуміти навколишній світ, поглянувши на нього з різних точок зору. Якщо хтось не готовий поки опублікувати свої роботи то не впадайте у відчай! Ви зможете також взяти участь в акції! Ваше завдання як раз найскладніше: дивитися і спробувати зрозуміти що ж автор хотів сказати своєю роботою, що його вразило!

Отже ... АКЦІЮ під назвою «... СВІТ, В ЯКОМУ Я ЖИВУ ...» оголошуємо відкритою!

Переглядів: 689 | Додав: Zuluse | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов